Aftensmad

Salat med honningbagte gulerødder

Ingredienser

Bagte Gulerødder
• 6 store gulerødder
• 2 spsk olie
• 2 spsk akaciehonning
• 1 tsk salt og et nip friskkværnet peber

Derudover
• 50 g ruccola eller babyspinat
• 100 g  feta
• 50 g saltbagte mandler

Dressing
• 1 spsk akaciehonning
• 2 spsk olie
• 2 spsk hvidvinseddike
• ½ tsk salt og et nip peber

FREMGANGSMÅDE

Bagte Gulerødder

Forvarm ovnen til 180 grader (varmluft).
Skræl gulerødderne og skær dem i grovere stykker, cirka 2-2,5 cm i tykkelse.
Placer stykkerne på en bageplade med bagepapir.
Vend gulerødderne i olie, akaciehonning, salt og peber.
Bag dem i 15 minutter, så de stadig har lidt bid.

Anret Salaten
Skyld ruccolaen og dup den tør 
Lad gulerødderne køle af, når de er færdigbagte.
Fordel ruccolaen på et fad, og læg de bagte gulerødder ovenpå.
Smuldre fetaen og hak mandlerne groft, og drys dem over salaten.

Dressing:
Kom ingredienserne til dressingen i en skål og pisk dem sammen.
Hæld dressingen over salaten, og drys med salt og peber.

Velbekomme 🤗

-We found our way!

Tak fordi du læser med her på bloggen

X