Sussis køkken

Rød karrysuppe

Rød karrysuppe er en af vores absolutte favoritter!
Smagen fra den perfekte røde karrypasta tilfører retten en fantastisk dybde. Du kan nemt tilpasse suppen med kylling stykker, dumplings eller friske rejer. Hvis du vil have ekstra fylde, er nudler altid et hit.

Ingredienser

  • 1 fed hvidløg
  • 2 stykker ingefær á 2 cm
  • 2 forårsløg
  • 1-2 spsk. rød karrypasta
  • Smagsneutral olie
  • 1 karton kokosmælk
  • 4 dl hønsebouillon (1 terning)
  • 5 spsk. sojasauce
  • 3 spsk. fiskesauce
  • 1 rød peberfrugt
  • 5 kaffir limeblade
  • 1 lime 

Sådan gør du

Start med at svitse revet hvidløg, ingefær, groft hakket forårsløg og rød karrypasta i en smagsneutral olie. Efter cirka 4 minutter tilsættes kokosmælk, hønsebouillon, soya, fiskesauce, kaffir limeblade og skiver af peberfrugt.
Lad suppen simre i omkring 8 minutter, og server den derefter i en skål med en limebåd ved siden af.

-We found our way!

Tak fordi du læser med her på bloggen

X