Skiver af citronmarineret squash, skåret tyndt, byder på en skøn og frisk smagsoplevelse. De egner sig perfekt som en let sommerfrokost eller som tilbehør til grillet fisk eller kylling. Denne sprøde og friske salat er ideel for dig, der elsker lette sommerretter. Tjek opskriften her!
Skær squashen i meget tynde, lange skiver med en skarp kniv. I en stor skål, kombiner 3 spsk. olivenolie med citronsaft og 1 teskefuld havsalt.
Vend squashskiverne i blandingen og lad dem marinere i køleskabet i 30 minutter. Når marinaden er klar, anret squashen smukt på et fad ved at stable skiverne op ad hinanden i en elegant formation.
Fortsæt, indtil al squash er brugt og fadet er fyldt. Drys ærter og mynteblade over.
Afslut med grofthakkede pistacienødder, riv frisk citronskal over, krydr med nykværnet peber, og dryp til sidst den resterende spsk. olivenolie over retten.
Tip: Tilsæt parmesanflager eller feta for at give squashsalaten en mere fyldig smag.