Aftensmad, Sussis køkken Hakket oksekød i karry med hvidkål maj 28, 2025 / I dag skal vi have en af mine yndlingsretter – nemlig noget med kål Jeg elsker at bruge hvidkål i mit køkken, og her får I en nem og hurtig ret, der smager endnu bedre dagen efter. Ingredienser 2 spsk olie2 spsk karry (gerne stærk karry)500 g hakket oksekød2 løg, skåret i tynde både250 g gulerødder, skåret i små tern250 g hvidkål, fintsnittet250 g bacon5 dl vand1¼ dl madlavningsfløde (kan undlades)2 spsk paprika1 knivspids stærk chilipulverSalt og friskkværnet peber Annonce i samarbejde med PriceRunner FremgangsmådeVarm olien op i en gryde, og tilsæt karry. Lad det stege kort, så smagen frigives.Kom hakket oksekød og løg i gryden. Svits, til kødet er brunet og smuldret.Tilsæt gulerødder, hvidkål og bacon. Svits videre, til kålen falder lidt sammen.Hæld vand og eventuelt fløde i, og tilsæt krydderierne.Lad retten simre ved lav varme i ca. 30 minutter, til gulerødderne er møre med lidt bid.Smag til med salt, peber og eventuelt ekstra paprika. Serveringsforslag:Nyd retten med ris, en frisk salat – eller spis den, som den er med et stykke brød til. -We found our way! Tak fordi du læser med her på bloggen