Aftensmad

Stegte ris med æg og rejer

Ingredienser

  • 2 dl ris
  • 2 dl ærter
  • 12 store rejer
  • 2 æg
  • 3 fed hvidløg
  • Fiskesauce
  • Sojasauce
  • Chiliflager



SÅDAN GØR DU

  1.  Varm olie eller smør grundigt op i en pande eller wok, og steg de kolde, kogte ris i et par minutter under omrøring. Krydr med salt og peber.
  2. Tilsæt ærterne og steg videre i et par minutter.
  3. Slå æggene direkte ud på panden og rør dem rundt i risene som røræg, indtil de er helt sat.
  4. Steg rejerne kort på en pande med lidt olie og hakket hvidløg.
  5. Tilsæt rejerne til risblandingen og smag til med fiskesauce, sojasauce og eventuelt chiliflager.
  6. Pynt retten med hakkede peanuts og lime.

Velbekomme 🤗

-We found our way!

Tak fordi du læser med her på bloggen

X