Brød, Sussis køkken Rosinbrød – 1 stk maj 1, 2025 / Ingredienser 12,5 g gær50 g yoghurt naturel0,5 dl vand25 g blødt smør40 g rørsukker (ca. 2 spsk – kan erstattes med almindeligt sukker)¼ tsk salt½ tsk stødt kardemommeRevet skal af ¼ citron1 æg225 g hvedemel75 g rosinerTil pensling og pynt:1 ægHakkede nødder (f.eks. pistacienødder)Lidt rørsukker til drys Annonce i samarbejde med PriceRunner FremgangsmådeKom alle ingredienserne – undtagen rosinerne – i en skål.Ælt dejen grundigt i ca. 10 minutter.Tilsæt rosinerne og ælt videre i et par minutter.Dæk dejen til, og lad den hæve lunt i ca. 1 time.Form dejen til et brød på et meldrysset bord.Læg brødet på en bageplade med bagepapir og lad det efterhæve lunt i 45 minutter.Pensl med æg og drys med hakkede nødder og lidt rørsukker.Bag ved 210 grader i ca. 20 minutter.Afkøl på en bagerist. -We found our way! Tak fordi du læser med her på bloggen