1. Bland gæren med 37°C lunt vand (håndvarmt), olivenolie, honning og flagesalt i en skål og rør rundt.
2. Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen og arbejd det sammen til en smidig dej. Lad dejen hæve tildækket til dobbelt størrelse i ca. 45 minutter. Sæt ovnen på 225°.
3. Hæld dejen ud på et melet bagebord og del den i to dele, ælt hver del i ca. 5 min. Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir med lidt flagesalt i bunden. Rul dejene ud til de er ca. 1-2 cm tykke og lad dem hæve tildækket igen til dobbelt størrelse i ca. 30-40 min.
4. Riv pecorinoosten og bland med ricottaen. Lav huller i dejen med fingrene, tryk tomater ned og top med osteblandingen. Dryp rigeligt med olivenolie over og strø med flagesalt.
5. Bag brødene i midten af ovnen til de er gyldne, ca. 10 min. Pynt med basilikum.