Morgenmad, Sussis køkken Bagte havregrødsmuffins – perfekt til morgenmad eller to-go april 29, 2025 / Ingredienser – Ca. 6 stk 3 dl havregryn1 tsk bagepulver½ tsk kanel1 knivspids fint salt1 æg1½ dl mandeldrik (eller anden plantemælk)1 groftrevet æble (ca. 100 g revet vægt) kan skiftes ud med banan over revet gulerod3 spsk honningTopping:Hakkede mandlerFriske eller frosne blåbær Annonce i samarbejde med PriceRunner FremgangsmådeTænd ovnen på 180 grader (almindelig ovn).Bland havregryn, bagepulver, kanel og salt i en skål.I en anden skål piskes æg sammen med mandeldrik, revet æble og honning.Rør havregrynsblandingen i den våde blanding, og lad dejen hvile i 5–10 minutter.Smør en muffinsform (til 6 stk.) eller brug muffinsforme i papir.Fordel dejen i formene og drys med hakkede mandler og blåbær. Tryk blåbærrene let ned i dejen.Bag muffinsene i ovnen i ca. 25 minutter, til de er faste og let gyldne.Lad dem køle af i formen i 5–10 minutter, inden de tages ud. -We found our way! Tak fordi du læser med her på bloggen