Kage

Bananmuffins – hurtige og lækre med kanariske bananer 12stk

Disse bananmuffins er nemme at lave og fylder camperen med en skøn duft. På bare en halv time har du lækre muffins uden chokolade, men med masser af sødme fra de modne kanariske bananer.

Så søde, at du næsten kan undvære sukker. Ideelle til børnene – de forsvinder hurtigere, end du kan sige muffins! 🧁

Ingredienser

  • 3,5 dl hvedemel 
  • 2 tsk bagepulver 
  • 2 stk. store bananer eller 3 mellemstore 
  • 1 dl sukker 
  • 2 stk. æg 
  • 1 dl smeltet smør 
  • 1 tsk vanillesukker

Fremgangsmåde

Start med at piske sukker, vaniljesukker og æg sammen, indtil det bliver luftigt.

Tilsæt derefter det smeltede smør.

Mos bananerne – du kan gøre dette ved at lægge dem i en frysepose og knuse dem, eller bruge en gaffel til at mose dem i en dyb tallerken.

Sigt mel og bagepulver i dejen og rør det godt sammen.

Tilsæt de mosede bananer til dejen og pisk, indtil alt er godt blandet.

Fordel dejen i cirka 12 muffinsforme, fyld dem ca. 2/3 op, og bag dem i 18-20 minutter ved 200 grader, eller indtil de er gennembagte.

X