Aftensmad, Sussis køkken Fyldte peberfrugter med ris maj 3, 2025 / Ingredienser 150 g parboiled ris4 dl vandSalt2 røde peberfrugterFyld:1 løg (pillede vægt)3 fed hvidløg3 cm frisk ingefær½ spsk olivenolieSalt og peberTopping:Revet ost Annonce i samarbejde med PriceRunner TilberedningSkær peberfrugterne over på langs, og fjern kernerne.Kog risene i vand med små stykker ingefær. Lad dem derefter dryppe af i en sigte.Hak løg og hvidløg fint, og vend det i risene sammen med olivenolie. Smag til med salt og peber.Fordel fyldet i de halve peberfrugter, og læg dem i et smurt ovnfast fad.Drys revet ost over peberfrugterne.Gratiner i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter, til osten er gylden. -We found our way! Tak fordi du læser med her på bloggen