Aftensmad,  Sussis køkken

Fyldte peberfrugter med ris

Ingredienser

  • 150 g parboiled ris
  • 4 dl vand
  • Salt
  • 2 røde peberfrugter
Fyld:
  • 1 løg (pillede vægt)
  • 3 fed hvidløg
  • 3 cm frisk ingefær
  • ½ spsk olivenolie
  • Salt og peber
Topping:
  • Revet ost

Tilberedning

  1. Skær peberfrugterne over på langs, og fjern kernerne.
  2. Kog risene i vand med små stykker ingefær. Lad dem derefter dryppe af i en sigte.
  3. Hak løg og hvidløg fint, og vend det i risene sammen med olivenolie. Smag til med salt og peber.
  4. Fordel fyldet i de halve peberfrugter, og læg dem i et smurt ovnfast fad.
  5. Drys revet ost over peberfrugterne.
  6. Gratiner i ovnen ved 180 grader i 20-25 minutter, til osten er gylden.

-We found our way!

Tak fordi du læser med her på bloggen

X