Aftensmad,  Sussis køkken

Cremet Camper Chicken

En pastaret du ikke vil gå glip af – med smag af ferie og italiensk kærlighed.

Ingredienser

• 450 g kyllingebryst
• 2 spsk hvedemel
• 2 løg
• 4 fed hvidløg
• 2,5 dl piskefløde
• 80 g fintrevet parmesan
• 100 g soltørrede tomater i olie
• 80 g tomatpuré (koncentreret)
• 1 terning hønsebouillon
• 3 tsk tørret oregano
• 2 tsk tørret timian
• 2 tsk tørret rosmarin
• 1 tsk salt
• 2 dl vand
• Smør til stegning
• Frisk basilikum
• 400 g pasta

👩‍🍳 Fremgangsmåde

 
1. Rens og tør kyllingebrysterne, vend dem i mel, salt og peber.
2. Steg dem gyldne i smør på en sauterpande, og læg dem til side.
3. Hak løg, hvidløg og soltørrede tomater, og sautér dem i lidt smør.
4. Tilsæt krydderier, tomatpuré og fløde. Opløs bouillonen i kogende vand og rør i saucen.
5. Skær kyllingen i skiver, kom den i saucen og lad simre i 10-12 minutter.
6. Kog pastaen som anvist på pakken.
7. Hak basilikum, og vend den samt parmesan i saucen. Smag til.
8. Bland pasta og sauce – pynt med frisk basilikum.
 
💡 Tip: Server med et godt stykke brød.

-We found our way!

Tak fordi du læser med her på bloggen

X