Aftensmad, Sussis køkken Cremet Camper Chicken august 30, 2025 / En pastaret du ikke vil gå glip af – med smag af ferie og italiensk kærlighed. Ingredienser • 450 g kyllingebryst• 2 spsk hvedemel• 2 løg• 4 fed hvidløg• 2,5 dl piskefløde• 80 g fintrevet parmesan• 100 g soltørrede tomater i olie• 80 g tomatpuré (koncentreret)• 1 terning hønsebouillon• 3 tsk tørret oregano• 2 tsk tørret timian• 2 tsk tørret rosmarin• 1 tsk salt• 2 dl vand• Smør til stegning• Frisk basilikum• 400 g pasta Annonce i samarbejde med PriceRunner 👩🍳 Fremgangsmåde 1. Rens og tør kyllingebrysterne, vend dem i mel, salt og peber.2. Steg dem gyldne i smør på en sauterpande, og læg dem til side.3. Hak løg, hvidløg og soltørrede tomater, og sautér dem i lidt smør.4. Tilsæt krydderier, tomatpuré og fløde. Opløs bouillonen i kogende vand og rør i saucen.5. Skær kyllingen i skiver, kom den i saucen og lad simre i 10-12 minutter.6. Kog pastaen som anvist på pakken.7. Hak basilikum, og vend den samt parmesan i saucen. Smag til.8. Bland pasta og sauce – pynt med frisk basilikum. 💡 Tip: Server med et godt stykke brød. -We found our way! Tak fordi du læser med her på bloggen