Tilbehør

Syltede rødløg

Syltede rødløg er både smukke og velsmagende og meget anvendelige til både aftensmad og frokost. 

Denne opskrift på hjemmelavede lynsyltede rødløg er både nem og hurtig at lave – Når du først har syltede rødløg i køleskabet kommer du til at bruge dem til næsten alt.

Syltede rødløg

Ingredienser – 4 personer

  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 1 dl ufarvet lagereddike
  • 2 rødløg i tynde halve skiver (ca. 150 g)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft

Sådan gør du

Bring sukker og eddike i kog i en gryde. Tilsæt løgene og kog dem i 2-3 min.
Tag løgene op med en hulske og hæld dem i et glas. Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min. – eller til der er ½- 1 dl tilbage.
Tilsæt citronsaft og hæld lagen over løgene. Luk med et tætsluttende låg og opbevar i køleskabet

X