Sussis køkken Citronpasta med basilikum og burrata juni 27, 2024 / I dag fik jeg lyst til at eksperimenter med en ny opskrift, igen freestyler jeg med det som jeg har i køleskabet.Jeg har personligt valgt at retten skal serveres kold. Ingredienser 500g spaghetti4 æggeblommer25g smør100g parmesan, fintrevet1 citron, fintrevet skal og saft2 håndfulde frisk basilikum12 cherrytomater i tern1 burrata, drænet for vædeKogevand fra pastaen, – ca. 2 dlSalt og friskkværnet peberEvt. ekstra citronskal til toppen Annonce i samarbejde med PriceRunner Sådan gør du : Rør æggeblommerne sammen med citronskal og citronsaft.Kog pastaen al dente og hæld vandet fra, – gem et par deciliter til at justere konsistensen med.Rør smørret i pastaen, og tilsæt derefter æggeblommer samt parmesan, og rør det hurtigt ind i pastaen.Juster konsistensen med det varme kogevand fra pastaen, – den skal være lækker cremet.Pynt med basilikumblade oven på pastaen.Krydr med friskkværnet peber og smag til med salt, – og server den toppet med frisk burrata.