Sussis køkken

Stegte ris med æg og rejer

Ingredienser

  • 2 dl ris
  • 2 dl ærter
  • 12 store rejer
  • 2 æg
  • 3 fed hvidløg
  • Fiskesauce
  • Sojasauce
  • Chiliflager



SÅDAN GØR DU

  1. Varm olie eller smør godt op i en pande eller wok og steg de kolde, kogte ris i nogle minutter under omrøring. Krydr med salt og peber.
  2. tilsæt ærter, og steg videre et par minutter.
  3. Slå æggene ud på panden, og vend dem rundt i massen som en slags røræg, og
    steg videre, indtil æggene har sat sig.
  4. Steg rejerne let på en pande i olie og hvidløg.
  5. Tilsæt derefter rejerne i risen og smag til med fiskesauce, sojasauce og evt.
    chiliflager.

Kan toppes med frisk koriander, hakkede peanuts og lime

Velbekomme 🤗

-We found our way!

Tak fordi du læser med her på bloggen

X