Sussis køkken Stegte ris med æg og rejer oktober 7, 2024 / Ingredienser 2 dl ris2 dl ærter12 store rejer2 æg3 fed hvidløgFiskesauceSojasauceChiliflager Annonce i samarbejde med PriceRunner SÅDAN GØR DUVarm olie eller smør godt op i en pande eller wok og steg de kolde, kogte ris i nogle minutter under omrøring. Krydr med salt og peber.tilsæt ærter, og steg videre et par minutter.Slå æggene ud på panden, og vend dem rundt i massen som en slags røræg, og steg videre, indtil æggene har sat sig.Steg rejerne let på en pande i olie og hvidløg.Tilsæt derefter rejerne i risen og smag til med fiskesauce, sojasauce og evt. chiliflager.Kan toppes med frisk koriander, hakkede peanuts og limeVelbekomme 🤗 -We found our way! Tak fordi du læser med her på bloggen