Sussis køkken

Salat med honningbagte gulerødder

Ingredienser

BAGTE GULERØDDER

  • 6 store gulerødder
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk akacie honning
  • 1 tsk salt og lidt friskkværnet peber

DERUDOVER

  • 50 ruccola eller babyspinat
  • 100 g cremet feta
  • 50 g saltbagte mandler

DRESSING

  • 1 spsk akacie honning
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • ½ tsk salt og lidt peber

FREMGANGSMÅDE


BAGTE GULERØDDER

Tænd ovnen på 180 grader (varmluft).

Skræl gulerødderne og skær dem i grove stykker, ca. 2-2,5 cm. tykkelse.

Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir.


Vend det i olie, akacie honning, salt og peber.

Gulerødderne bages i 15 minutter så der stadig er bid i  


ANRET SALATEN 

Ruccola skylles og duppes i et tørt klæde/viskestykke.

Når gulerødderne er bagt færdig afkøles de.


Ruccola fordeles på et fad og gulerødderne anrettes ovenpå.

Fetaen smuldres og mandlerne hakkes groft. Fordel det på salaten.


DRESSING :

Kom ingredienserne til dressingen i en lille skål og pisk det sammen med en gaffel.


Hæld dressingen over salaten, drys. med salt og peber.
 
Velbekomme 🤗

-We found our way!

Tak fordi du læser med her på bloggen

X